Over ons

 

Frans Denissen & zonen bvba is een bouwonderneming gevestigd in de Noorderkempen in het hartje van St Job in't Goor vlak bij het kanaal,een vaste waarde in het dorp. In de jaren '50 is vader begonnen met het bouwen van woningen in de streek. Op 28 juni 1982 beslist vader om met zoon Eddy en Mark een PVBA op te richten dan nog altijd gevestigd in de Beukenlei te St Job in't Goor. Op 5 april 1989 denkt vader aan zijn welverdiend pensioen, zodanig dat zoon Patrick het trio broers vervolledigd.

De locatie wordt dan ook gewijzigd naar de Fr. De Meyerstraat 4 te St Job in 't Goor en van PVBA wordt het dan BVBA. De kracht in deze onderneming zijn de drie broers die samen met een team van tiental arbeiders en een tal van onderaannemingen elke opbouw van woning /project tot een goed einde leiden.

De specialiteit is het bouwen van woningen, villas en appartementen. De ruwbouwwerken, metsel- en betonwerken worden uitgevoerd door ons eigen team ,de verdere afwerking gebeurt door bekwame en nauw samenwerkende onderaannemingen. Door snelle en correcte uitvoering behalen wij de beste resultaten op korte termijn. Een eigen projectontwikkeling van appartementsgebouwen met exclusieve stijl en afwerking. Sinds half 2009 zijn we gevestigd op een nog betere locatie. (Smederijstraat 13, 2960 Brecht St.-Job-in-'t-Goor)